De Omgeving

 

Dit huis is gelegen in de dorpskern van Nieuwleusen in het groene en bosrijke Overijssel. Nieuwleusen is goed bereikbaar met auto en het openbaar vervoer.

De omgeving leent zich uitstekend voor fietstochten, wandeltochten en dagjes uit naar vele bezienswaardigheden in de omgeving. Nieuwleusen ligt vlak bij de steden Zwolle en Meppel welke beide zeer aan te bevelen zijn om eens te bezoeken. Daarnaast kunt u gaan varen in Giethoorn en omgeving of het ooievaarsbuitenstation in De Wijk bezoeken.

 

Voor gezinnen met kinderen is er ook genoeg vertier! Op 300 meter van het huis ligt 'Het Palthebos' met een dierenweide en op 200 meter een grote speeltuin. Daarnaast kent Overijssel een tweetal pretparken en dierentuin Emmen is ook goed te berijden vanaf Nieuwleusen. Het dorp heeft een openluchtzwembad welke vanaf april en gedurende de zomermaanden geopend is.

 

We hebben een informatiemap voor u klaar liggen waarin alle bezienswaardigheden in de omgeving en andere uitgaanstips zijn opgenomen. Kortom u hoeft zich geen moment te vervelen!